В началото на месеца стана ясно, че Адам Лавин и съпругата

...
В началото на месеца стана ясно, че Адам Лавин и съпругата
Коментари Харесай

Обвиненията в изневяра към Адам Лавин

В началото на месеца стана ясно, че  Адам Лавин и брачната половинка му Бехати Принсло ще усилят фамилията си с още един член.
 Адам Лавин, Бехати Принсло и новината, че чакат трето дете
Адам Лавин няма спирка

Семейството на музиканта се разраства

Но до момента в който чакаме малко повече детайлности от тях научаваме за възможни проблеми към фамилията. В профила си в TikTok  Съмнър Стро насочва изказванията, че е имала интимни връзки с изпълнителя.

Във видео в профила си инфлуенсърката споделя, че е имала спекулация с мъж, който е женен за модел на  Victoria`s Secret, без да посочва име. След това добавя, че по време, в което е имала интимни връзки с въпросния мъж, е била млада и наивна и елементарно я е манипулирал.
embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect.
Дори твърди, че се усеща експлоатирана, написа Metro.co.uk. След това Съмнър Стро споделя екранна фотография, на която се вижда чат точно с Адам Лавин. Част от известията на музиканта гласят, че съгласно него тя е доста секси.

Стро твърди, че Лавин са имали връзка, която е траяла към година, само че не пояснява кога тъкмо. Инфлуенсърката добавя, че са прекъснали контакт за няколко месеца, само че неотдавна той още веднъж ѝ е писал.
Replying to @alanasanders89
Според известието, което тя още веднъж демонстрира, Адам Лавин се е свързвал с нея при започване на месец юни ѝ я е попитал дали може да кръсти детето си Съмнър, в случай че е момче. Инфлуенсърката твърди също, че не е желала да дава публичност на историята, само че другар я е заплашил, че ще я направи обществено притежание.

В друго видео тя споделя, че е знаела, че Лавин е женен, само че е останала с усещането, че с брака му е свършено, само че просто не го оповестят в общественото пространство. Оправдава себе си с обстоятелството, че е била нова в живота в Лос Анджелис, когато това се е случило и не е била наясно с доста неща към звездите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР